Testsúly
SOKAT KELLENE FOGYNOD? ÉS TARTÓS KARCSÚSÁGOT AKARSZ?

Akkor meg kell változtatnod a gondolataidat az alakodról, vagyis tudatban is kell változnod. Az eszköztáradat mind a testi, lelki és szellemi módszerekből kell választanod célod eléréséhez!

Vagyis önértékelés, önelfogadás lelki szinten terápiáim nagyon hatékony módszereivel...Ha megszüntetjük a védelmi "párnákat" körülötted és persze elfogadod, hogy nincs szükség védekezésre, akkor elindul a fogyás - nem "magától", hanem Tőled! :)

Szellemi szinten megtanítalak, hogyan gondolkozz magadról minden egyes pillanatodban.

Testi szinten alternatív módszerek segítik az egészséges táplálkozást táplálékkiegészítőkkel - táplálkozási szakemberek tudományos eredményei bizonyítják már 50 éve,  több cég termékeivel!!

Mindezt ötvözve éred el a tartós eredményt - a segítségemmel, boldogan...az odavezető utat is élvezve és személyiségedben megújulva! Közben megerősíted magad és a párkapcsolatodat (vagy bevonzod a társad !)

BEJELENTKEZÉS: 20/342-8209, info@lelekkulcs.hu ,eszterbako1965@gmail.com
Tiszta, káros-anyagmentes összetevők
"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek."
Új életet kezdhetsz c. könyv
Aktuális
Tartalmunkat folyamatosan bővítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejlesztő, önértékelést erősítő tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditáció
A stressztűrés erősítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejlődésére, Belső Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdőknek is!
 
Lélekkulcs