Regressziós terápia

A regressziós terápia egy módosult tudatállapotban végzett módszer – nem hipnózis – mely a tudatalattiban elraktározott érzéseket, emlékeket szabadítja fel és oldja. Biztonságos, vagyis nem zavarja meg a tudatodat, nem jönnek fel olyan emlékek, amik túl koraiak lennének számodra. Ebben az állapotban főként alfa agyhullámok működnek, ami az álmodáshoz hasonló, könnyen megszakítható, ill. képes vagy kényesebb helyzetet átélve a vezetésemmel „kívül maradni” és külső szemlélőként átélni a szituációt. Mivel a tudatalatti rétegeket célozza meg, ezért nagyon hatékony, mert gyorsan oldódik a blokk, ugyanakkor tudatosan is szemléled az eseményt, vonod le a következtetéseket. Így aktívan gyógyítod magad…nem kell éveket járnod a pszichoanalitikusodhoz, ahogy a Woody Allen filmekben  megszoktuk. :)

Nagyon komoly előnye, hogy nem szenvedsz hosszan zokogva, mégis oldódik a blokk, tovább tudsz lépni élethelyzetedben - minden terápia után érzed az előrehaladást. A módszerben nagyon szemléletesen összefonódik a testi, lelki és szellemi szint, mindegyikben megtörténik az oldás, tehát a testi problémáid is gyógyulnak, ahogy a lelki blokkokat megszüntetjük. A módszer különlegessége, hogy nem szükséges regressziós „előélet”, vagyis mindenkinek működik – még akkor is, ha korábban nem volt semmilyen ehhez fogható terápiás tapasztalatod.

Veled közösen felmérjük a problémá(ka)t, megnézzük az összefüggéseket – az ok-okozati viszonyokat, hogy személyre szabottan milyen segítségre van szükséged. Ha valóban meg szeretnéd oldani a gondod, akkor elvárások nélkül, lazán, kipihenten gyere és egyetlen dolgod, hogy „hagyd” a dolgokat, oldásokat megtörténni. Vagyis semmi más dolgod nincs, mint ellazultan feküdni, pihenni és megengedni magadnak, a Belső Énednek, hogy Ő legyen most  az „Úr” és neki adod át a kontrolt. Egy alkalommal –ami kb. 2 óra - több probléma is oldódik, mivel ezek egymásra rakódnak és fokozatosan hántjuk le a „hagymahéjakat”.

Az utóbbi hónapok aktív tapasztalata, hogy már arra sincs szükség, hogy megtudjuk honnan ered a probléma ( melyik életből ), hanem csakis a Fény energiák segítő ereje dolgozik...

A másik nagyobb felfedezés, hogy sokunk életében történtek olyan tragédiák, amiket annyira nehéz volt feldolgozni, hogy Lelkünk egy része ezt "elfelejtette", vagyis eltávolodott egy "részünk" tőlünk. Viszont sokan érzik, hogy valami nincs "egyben", mintha nem is lenne teljes a személyisége...és ehhez nem kell semmilyen személyiségzavaros pszichés tünetre gondolni. Elég a fáradékonyság, a rossz közérzet, a céltalanság, a gyakoribb mély-hullám a hangulatban...A trauma lehet egy haláleset, egy erőszakos élmény, egy gyerekkori vagy felnőttkori bántalmazás,  egy válás stb. - és máris nem vagyunk teljesek...Erre különleges terápiát dolgoztam ki, amit nagy sikerrel és örömmel végzek, mert különlegesen hatékony.

Ezek az ÉN-részek egy része például  régi párkapcsolatokban sérül és ott is marad az a részünk...Viszont sajnos addig nincs semmi esély, hogy teljes, normális párkapcsolatba kezdjünk, amíg ezt a "részünket"  vissza nem hoztuk a Lelkünkbe.

Sokan küzdenek - de sajnos nem jutnak el a megoldásig - a szexualitásukkal - boldog megélése helyett. Pedig ennek oka is lehet régi trauma akár egy korábbi, akár ebben az életben...Ez nem szégyen, inkább az a gond, ha nincs igény vagy erőnk a csodás boldogságra, az igazi megérdemelt Csodára a párunkkal... Ebben is tudok segíteni! Merj hozzám fordulni, mert nálam nincs "ciki" téma , csak "még" kicsit bátortalan, de nyitott embertársam, akiben mindig is a FÉNYT látom - még ha Ő saját maga még erre képtelen...

Várlak nagy SZERETETTEL!!!!


Bejelentkezés:  20/342-8209,eszterbako1965@gmail.com

"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek."
Új életet kezdhetsz c. könyv
Aktuális
Tartalmunkat folyamatosan bővítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejlesztő, önértékelést erősítő tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditáció
A stressztűrés erősítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejlődésére, Belső Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdőknek is!
 
Lélekkulcs