Pránanadi

A pránanadi ősi tibeti energetizáló módszer, (nem tartozik egyetlen valláshoz sem), amely a kolostorokban titkosan maradt fenn. (pránanadi szanszkrit eredetű szó, az abszolút energia áramlása a csatornákon, ereken keresztül) Mindnyájan a nadikon, csakrákon keresztül vesszük fel a szervezet számára fontos életenergiát. Ezek egymáshoz kapcsolódva az energiát rezgésekké alakítják. A módszer az univerzális energia segítségével tisztítja és egyensúlyba teszi a szervezetünket – minden síkon. Elindítja a gyógyulást, fájdalmat csillapít, regenerációs folyamatokat serkent, valamint segít a lelki problémák leküzdésében. Hatására türelmesek, elfogadóak, megbocsátóak vagyunk.

A kezelés alkalmával 1 órát ellazultan fekszel és a kézrátétes módszer segítségével indulnak el az említett energetizálási, változási folyamatok. Már 1 alkalom után is érzed az eredményt több síkon is.

Életünk minden frontján egyidejűleg érezhető pozitív hatása. Minden élőlény, korosztály és probléma gyógyító módszere!
"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek."
Új életet kezdhetsz c. könyv
Aktuális
Tartalmunkat folyamatosan bővítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejlesztő, önértékelést erősítő tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditáció
A stressztűrés erősítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejlődésére, Belső Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdőknek is!
 
Lélekkulcs