"Jól csak a szívével lát az ember..."(Kisherceg)

„Negyedszázada” foglalkozom emberekkel…hogyan érezzék jól magukat. :) Ifjoncként  nemzetközi konferenciákat, külföldi és magyar szakmai csoportokat szerveztem és vezettem idegenvezetőként. Vagyis szakmai és kulturális programjuk sikeréért tevékenykedtem.

Majd érettebb fiatalként, élettapasztalatom növekedésével a hangsúly áthelyeződött a lelkükre, így mostani tevékenységeim: személyiségfejlesztés, grafológia, spirituális és életviteli tanácsadás, pránanadi kezelések, regressziós és quantum terápiák

Egyéni terápiás és tréner módszerem fejlődési útja:

1999. grafológus lettem a Grafodidakt iskolában (az önértékelés erősítése, motiváció megtalálása a fő területem),

2001-2010 óta alvállalkozója voltam a kínai öt elem tanaira épített Sunrider amerikai cégnek – amely kínai orvosok által vezetett franchise módszer szerint táplálkozási szinten megerősíti az emberek testi-lelki-szellemi harmóniáját és egyedülálló a test lúgosításában és energetizálásában.

2002. őszén elvégeztem az agykontrolt, később az Ultra szintet is

2005. a Nemzetközi és Magyarországi Tudományos Metafizikai Oktató-Kutató Intézet és Szövetség „speciális spirituális tanácsadó” képesítését szereztem meg.

2006 óta tibeti energiakezeléssel is foglalkozom (pránanadi), melynek segítségével szintén a teljes szervezet regenerációját érjük el – hangsúlyozottan a lelki gyökerekre.

2007. a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet egy éves Testakadémia kurzusát fejeztem be, ahol a különböző transztechnikákat, majd egy különleges módszert, a mágnes-diagnosztikát sajátítottam el.

2008. Radiesztézia

2008. A pránanadi módszeren belül is elmélyítettem a regressziós technikát (utaztatás), amivel sikerült a hatékonyságot növelni.

2009. Testsúly-kontrol módszer a Nex Europe cégnél – energetizálás, méregtelenítés, sima, szép bőr.

2010-12 Nemzetközi és magyar orvoscsoporttal  együttműködve dolgoztam az 52 éves  GNLD céggel, hogy az emberek a tudományosan igazolt termékekkel és módszerekkel élethosszig tartó egészséget érjenek el. 

2004- Személyiségfejlesztő, motivációs tréningek, tanfolyamok tartása MLM cégeknek, majd spirituális központoknak...rendszeres egyéni és csoportos terápiák, meditációk

2016-17. Frissítő és Relaxáló Svéd masszázs,  Tradicionális Thai masszázs diplomák

2017. Advanced Diploma in Principles of Nutrition (CPD) - Shaw Academy

2015- Sisel International amerikai cég méreganyagmentes termékeinek és filozófiájának marketingje

2015- Amerikai és brit tréningek, képzések, előadások on-line : NeuroGym, Mindvalley Academy, Shaw Academy, EverCoach, 

legjobb nemzetközi coachok és trénerek képzésein, webinarjain tanulok on-line: John Assaraf, Dr Wayne Dyer, Anita Moorjani, Deepak Chopra, Eckart Tolle, Brian Tracy, Marianne Williamson, Mary Morrissey, Dr Michael Beckwith, Christian Mickelsen, Vishen Lakhiani, Christi Whitman és még sokan mások. 

 

Fontos elvem, hogy az emberek higgyenek magukban, fejlesszék önértékelésüket, merjenek lelkesítő, nagy álmokat kitűzni és célokként megvalósítani.


"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek."
Új életet kezdhetsz c. könyv
Aktuális
Tartalmunkat folyamatosan bővítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejlesztő, önértékelést erősítő tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditáció
A stressztűrés erősítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejlődésére, Belső Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdőknek is!
 
Lélekkulcs