fgfgfg"Jól csak a sz­vével lát az ember..."(Kisherceg)

âNegyedszázadaâ foglalkozom emberekkelâhogyan érezzék jól magukat. :) Ifjoncként  nemzetközi konferenciákat, külföldi és magyar szakmai csoportokat szerveztem és vezettem idegenvezetként. Vagyis szakmai és kulturális programjuk sikeréért tevékenykedtem.

Majd érettebb fiatalként, élettapasztalatom növekedésével a hangsúly áthelyezdött a lelkükre, ­gy mostani tevékenységeim: személyiségfejlesztés, grafológia, spirituális és életviteli tanácsadás, pránanadi kezelések, regressziós és quantum terápiák

Egyéni terápiás és tréner módszerem fejldési útja:

1999. grafológus lettem a Grafodidakt iskolában (az önértékelés ers­tése, motiváció megtalálása a f területem),

2001-2010 óta alvállalkozója voltam a k­nai öt elem tanaira ép­tett Sunrider amerikai cégnek â amely k­nai orvosok által vezetett franchise módszer szerint táplálkozási szinten megers­ti az emberek testi-lelki-szellemi harmóniáját és egyedülálló a test lúgos­tásában és energetizálásában.

2002. szén elvégeztem az agykontrolt, késbb az Ultra szintet is

2005. a Nemzetközi és Magyarországi Tudományos Metafizikai Oktató-Kutató Intézet és Szövetség âspeciális spirituális tanácsadóâ képes­tését szereztem meg.

2006 óta tibeti energiakezeléssel is foglalkozom (pránanadi), melynek seg­tségével szintén a teljes szervezet regenerációját érjük el â hangsúlyozottan a lelki gyökerekre.

2007. a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet egy éves Testakadémia kurzusát fejeztem be, ahol a különböz transztechnikákat, majd egy különleges módszert, a mágnes-diagnosztikát saját­tottam el.

2008. Radiesztézia

2008. A pránanadi módszeren belül is elmély­tettem a regressziós technikát (utaztatás), amivel sikerült a hatékonyságot növelni.

2009. Testsúly-kontrol módszer a Nex Europe cégnél â energetizálás, méregtelen­tés, sima, szép br.

2010-12 Nemzetközi és magyar orvoscsoporttal  együttmködve dolgoztam az 52 éves  GNLD céggel, hogy az emberek a tudományosan igazolt termékekkel és módszerekkel élethosszig tartó egészséget érjenek el. 

2004- Személyiségfejleszt, motivációs tréningek, tanfolyamok tartása MLM cégeknek, majd spirituális központoknak...rendszeres egyéni és csoportos terápiák, meditációk

2016-17. Friss­t és Relaxáló Svéd masszázs,  Tradicionális Thai masszázs diplomák

2017. Advanced Diploma in Principles of Nutrition (CPD) - Shaw Academy

2015- Sisel International amerikai cég méreganyagmentes termékeinek és filozófiájának marketingje

2015- Amerikai és brit tréningek, képzések, eladások on-line : NeuroGym, Mindvalley Academy, Shaw Academy, EverCoach, 

A legjobb nemzetközi coachok és trénerek képzésein, webinarjain tanulok on-line: John Assaraf, Dr Wayne Dyer, Anita Moorjani, Deepak Chopra, Eckart Tolle, Brian Tracy, Marianne Williamson, Mary Morrissey, Dr Michael Beckwith, Christian Mickelsen, Vishen Lakhiani, Christi Whitman és még sokan mások. 

 

Fontos elvem, hogy az emberek higgyenek magukban, fejlesszék önértékelésüket, merjenek lelkes­t, nagy álmokat kitzni és célokként megvalós­tani.


"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki ppen vagy s meg tudod engedni msoknak, hogy k is nmaguk legyenek."
j letet kezdhetsz c. knyv
Aktulis
Tartalmunkat folyamatosan bvítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejleszt, önértékelést ersít tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditci
A stressztrés ersítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejldésére, Bels Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdknek is!
 
Llekkulcs