Grafológia

Az íráselemzés tudománya segít feltárni a személyiségedben rejlő erősségeket és akadályozó tényezőket – a mindennapi életben, pár- vagy egyéb kapcsolatodban, pályaválasztásodban vagy pályamódosításodban és a vezetői munkádban. Szembesülsz a megoldandó területekkel és könnyebben tudsz támaszkodni képességeidre. Hangsúlyozottan nem jövendőmondási módszer, hanem megalapozott tudomány, ami a pszichológia segédtudománya. Egy A4-es papíron levélformában megírt 10 sor már elég a grafológus számára, hogy 3 hivatalos aláírásoddal együtt messzemenő következtetéseket vonjon le. Gyakran halljuk a kérdést, hogy mi van akkor, ha „én csúnyán írok” vagy „nem tudok háromszor egyformán aláírni”…Nem gond!

Sőt megnyugtatlak, hogy a grafológus célja nem a hibák keresése, hanem az erősségeid feltárása, ill. a problémák feloldása. Vagyis nem kritizál, nem bírál, hanem abban segít, hogy át tudd alakítani az akadályokat lehetőségekké. Titoktartásunkat esküvel erősítettük meg, mint az orvosok!

Lehetőséged van rövid-portrét kérni, amikor írásodat szóban elemzem kérdéseid alapján. Amennyiben szeretnél hosszabban elmélyülni saját személyiséged rejtelmeiben, akkor javaslom, hogy állítsuk össze a vizsgálandó szempontokat, beszéljük át a kérdéseidet és 1 hét után megkapod „esti olvasmányod”: kb. 8-10 oldalban grafikonokkal tarkított elemzésed. Ha párkapcsolatod napos oldalára vagy leendő árnyoldalaira vagy kíváncsi, akkor párod írása (és beleegyezése) is szükséges. Persze nem jóslat, hanem a személyiségetek összeillőségét vizsgálom. A pályaválasztás és módosítás is hasonlóan olyan témák, amikben elmélyülten lehet vizsgálódni és tanácsot adni. Sőt állásinterjú előtt is érdemes a grafológus tanácsát kikérni, mert számos cég szívesen alkalmaz grafológust a megfelelő szakember kiválasztásánál. Amennyiben rendezvény-szervezőként látogattad meg oldalam, tudjál róla, hogy népszerű ötlet grafológust alkalmazni vállalati ünnepségeken, rendezvényeken. Mindig kígyózó sorok állnak előttem, pedig ott csak 15 perc jut a kíváncsi érdeklődőre.

Kérdéseidet, megrendelésedet várom: eszterbako1965@gmail.com

"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, aki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek."
Új életet kezdhetsz c. könyv
Aktuális
Tartalmunkat folyamatosan bővítjük, térj vissza rendszeresen!
Tanfolyamok
Személyiségfejlesztő, önértékelést erősítő tanfolyamok a félelmek oldására...
Meditáció
A stressztűrés erősítésére, az energiaszint emelésére, személyiségünk fejlődésére, Belső Énünk megtalálására egyik legjobb módszer a meditáció. Rendszeres csoportos meditációk, kezdőknek is!
 
Lélekkulcs